Hitta jobb: skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, studie- och yrkesvägledare, skolpsykologer samt specialpedagoger - PR Vård

 

Du erbjuds en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar samt kollektivavtal hos Almega. Friskvård och kompetensutveckling är också något vi värderar för att vår personal ska känna sig motiverad. Några gånger per år anordnar vi personalträffar där det finns möjlighet att nätverka och diskutera professionella frågeställningar med andra konsulter inom PR Vård.

Vi har ett eget intranät som innehåller bl.a. metodbok, kvalitetsdokument och blanketter för det löpande arbetet. Det dagliga arbetet sker via ett modernt datajournalsystem som är speciellt utvecklat för elevhälsa och som därför fungerar effektivt och smidigt som arbetsredskap.

Alla medarbetare ska trivas och känna sig trygga i sin yrkesroll hos PR Vård. Därför tillhandahåller vi det stöd du behöver. PR Vårds regionchefer har lång erfarenhet av elevhälsa och de frågeställningar som uppkommer i arbetet med barn och ungdomar.

Ring oss gärna på 08-409 010 40 för mer information om PR Vård och vad vi kan erbjuda dig eller klicka här för att se våra lediga tjänster.